CURSURI AUTORIZATE DE MASAJ SI CURSURI DE PERFECTIONARE Scoala de Masaj Cristiana – pregatire la superlativ!

CURSURI AUTORIZATE DE MASAJ SI CURSURI DE PERFECTIONARE

Scoala de Masaj Cristiana organizează cursuri de masaj la înalte standarde calitative, fundamentate din perspectivă medicală, structurate într-o manieră originală şi predate adaptat şi gradual, destinate atât neiniţiaţilor cât şi specialiştilor în domeniu.

O primă categorie a cursurilor de masaj o constituie cele aferente Tehnician-ului Maseur – cursuri de formare profesionala – pe care scoala noastră de masaj este autorizată să le susţină. Ele se adresează celor care doresc să se iniţieze în arta masajului şi să deprindă o meserie nouă. Diplomele – certificate de absolvire şi certificat de calificare – sunt recunoscute internaţional.

O a doua categorie de cursuri de masaj pe care le susţinem e cea destinată maseurilor în principal. Aceste cursuri intensive de perfecţionare urmăresc împrospătarea cunoştinţelor de specialitate, adăugarea elementelor de subtilitate, de rapiditate în instalarea efectelor terapeutice şi eficienţă în masaj, precum si completarea cunoştinţelor cu studii şi tehnici complementare de masaj, şi se adresează atât absolvenţilor altor scoli de masaj cât şi absolvenţilor Scolii de Masaj Cristiana.