Centrul Fericirii

Angajam maseuri!

Candidatul ideal este sociabil, plăcut și entuziast. Comunică ușor și profesionist, fiindu-i ușor să se adapteze standardelor și regulilor companiei.

Maseurul/ Terapeutul corporal este responsabil pentru oferirea catre oaspeti a masajelor si tratamentelor corporale precum si a recomandarior de ingrijire corporala, in concordanta cu politicile si procedurile Centrului Fericirii.

Responsabilitatile maseurului/ terapeutului corporal din Centrul Fericirii sunt:

– realizarea terapiilor conform programarilor si protocoalelor de lucru ale Centrului Fericirii – respectarea politicilor Centrului Fericirii, oferind serviciile cu maximum de profesionalism, in conformitate cu procedurile standard – comunicarea cu clientii intr-o maniera politicoasa si consultativa

– intampinarea, conducerea si orientarea clientilor in incinta centrului, realizarea consultatiei si a fisei personale de evaluare a nevoilor, oferirea recomandarilor individualizate de terapii si produse

– oferirea de informatii despre pachetele, serviciile, produsele si ofertele speciale

Beneficii: – salariu fix + bonusuri – training-uri constante – mediu de lucru de crestere si performanta “Centrul Fericirii” este primul centru de transformare integrativă în care orice om poate să-și îndeplinească un obiectiv personal sau/și profesional sau să-și rezolve o situație de viață pentru evoluția sa.

www.centrul-fericirii.ro

Contact: Miruna Lucas, mail miruna@centrulfericiriibucuresti.ro, telefon 0728 447 744

 

 

 

 

Sari la bara de unelte