Interferențe energetice în masaj

Interacțiunea energetică (vibrațională) e o caracteristică esențială a tot ceea ce este creat. Creatorul a Tot Ceea Ce Există se exprimă într-o multitudine de feluri prin fiecare creație a sa, toți/toate fiind creați după Chipul și Asemănarea Sa – în acest fel fiind Unul/Una în toți/toate; drept urmare fiecare dintre noi este parte unică din Creator și unul/una cu toți/toate.

Putem înțelege în acest fel ușurința de comunicare între noi și cu tot ceea ce există – în dimensiunile subtile -, și usurința de influențare reciprocă în absența diferențierii adecvate a unicității proprii (generatoare de selectivitate). Acest lucru este amplificat și transpus în dimensiunea fizică de către atingere.

Interacțiunea fizică „desăvârșește” transpunerea dinamicii vii subtile în dimensiunea materială; „mediatori” de transpunere pot fi elementele, obiectele sau corpurile vii. Orice informație cu vibrația și energia ei poate fi implementată ușor folosind mediatorii de mai sus: „punerea mâinilor”, binecuvântarea preotului prin atingere, facilitează transferul informației de vibrația respectivă către cel atins; contactul cu icoanele sau veștmintele preoțești amplifică transferul încărcăturii acestora; în același fel acționează apa sfințită și mirul, mediază și concretizează transferul de informație.

Vezi mai mult…

Sari la bara de unelte