Angajări

Angajări

octombrie 14, 2022

Sandal SPA

Salon situat in zona Unirii angajam terapeută masaj cu experienta sau fara experienta, program full time sau part time. Cerinte: diploma calificare maseur. Va rugam atasati CV la adresa de mail: office@sandalspa.ro sau apelati 0761733737.  

septembrie 21, 2022

Kineto DoDo

Kineto DoDo isi cauta o colega pasionata de masaj. Printre sarcini se numără obligatoriu multiple tipuri de masaje, pentru care trebuie să ai deja o bază, iar noi te vom ajuta să te perfecționezi!   Ai o atitudine pozitivă și “mâini de aur”? Aplică chiar azi pentru o pozitie full-time!

mai 10, 2022

Eight

Salon de infrumusetare in Sector 1, angajeaza personal calificat (femeie) cu sau fara experienta pentru postul de maseur. Salonul detine portofoliu de clienti. Programul este de o zi cu o zi, de la 8:00  la 21:00. Salariu fix + bonuri de masa.  Instagram si Facebook: eight.ro   Persoana de contact:

martie 27, 2022

Kineto Dino / Kineto DoDo

Vino să faci parte din echipa Kineto DoDo! Căutăm maseuze /  maseuri pasionați de acest domeniu. Printre sarcini se numără obligatoriu multiple tipuri de masaje, pentru care trebuie să ai deja o bază, iar noi te vom ajuta să te perfecționezi! Ai o atitudine pozitivă și “mâini de aur”? Ai experiență
Body Blue Health & Massage Center Body Blue Health & Massage Center este in cautare de colaboratori pentru postul de terapeut. Construim o echipa pasionata si dornica de a performa. Locatia se afla in centrul orasului (Zona Cismigiu). Posibilitatea stabilirii unui program fix sau flexibil in functie de necesitati. Pentru
Sari la bara de unelte