Angajări

Angajări

septembrie 4, 2021

RHO Beauty&Care

RHO Beauty&Care, cu punctul de lucru pe strada Maior Alexandru Campeanu (zona Banu Manta-Victoriei), sector 1, Bucuresti, cauta sa angajeze tehnician masaj (F), dornic sa-si inceapa cariera in domeniu. Pentru detalii si interviu, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0722.830.349.

august 24, 2021

Belle Maison Spa

Belle Maison Spa cauta colaboratori pentru postul de terapeut maseur. Dorim colegi pasionati de lumea masajului si care doresc sa se integreze intr-o echipa de profesionisti! Ne dorim ca dumneavoastra sa ne puteti oferi: Disponibilitate pentru un program de lucru in ture, in care un week-end se lucreaza, iar unul este liber.

iulie 19, 2021

CelaSkin Beauty

Salon CelaSkin Beauty, situat in Dobroesti (in apropiere de cora Pantelimon, sector 2) cauta colaborare/angajare pentru postul de tehnician maseur. Nu este necesara experienta, dar e foarte important sa-ti placa aceasta meserie (se cere proba). Daca esti o persoana activa, pozitiva si iti doresti sa lucrezi intr-un mediu in care

iunie 14, 2021

Fitness Zone

Sală de fitness cu sediul în sectorul 1, caută colegă la departamentul de masaj. Dacă ești hotărâtă să faci parte din echipa noastră, așteptăm să ne suni la nr. 0721 353 636, în fiecare zi de la 7:00 la 22:30.

iunie 10, 2021

M SPA CONCEPT

M SPA CONCEPT, centru de masaj terapeutic și întreținere corporală, cu punct de lucru în București, Str. Voroneț Nr. 18, Bl. A22, Sc. 1, Ap. 2 (B-dul Decebal) are nevoie de o persoană în echipă! Suntem în căutarea unei colege cu diplomă de masaj, cu abilități de lucru în echipă,
Sari la bara de unelte