Angajări

Angajări

Căutăm tehnicieni maseuri pasionați de acest domeniu (cu/făra experiență), care să se alăture echipei Kineto DoDo. Ai “mâini de aur” și o atitudine pozitivă? Aplică chiar azi: job@kinetododo.ro Oferim:

Looking for Experienced Female Massage & Beauty Therapist to Join our London based Massage and Training Centre. Established in North London. Skills Required: Fluent in English and aged between 24 years – 38 years. 3+ Years of Real time experience

Angajez maseuza pentru salon remodelare corporala zona Tunari -Stefanestii de Jos, Complex Cosmopolis. Salariu avantajos sau procent din încasări. Telefon: 0724514599  

Buna ziua dragi colegi /colege, Sunt in cautarea a 2-3 terapeuti (colaborare 2,3 zile pe saptamana)pentru un centru SPA , serviciile oferite vor fi:

Salon de înfrumusețare, situat in sector 3, zona Titan, dorește sa angajeze persoana de sex feminin pt efectuarea de masaje de relaxare si anticelulitic. Programul este de o zi lucrătoare cu una liberă, un Weekend de lucru cu un Weekend liber. Oferim condiții avantajoase, contract de munca si vad format.