Carmen Constantinescu

Cand am decis sa fac cursurile de technician maseur treceam printr-o perioada foarte dificila din punct de vedere financiar. Nefiind din Bucuresti, am cautat pe internet o scoala de masaj acreditata de Ministerul Muncii in orasul meu. Am gasit cateva( la preturi relativ convenabile) dar si altele din capitala (printre care si Scoala de masaj Cristiana) ale caror cursuri costau mai mult.
Pentru a ma decide la care sa ma inscriu, am cautat pareri ale celor ce au absolvit si am ramas impresionata de recomadarile absolventilor scolii Cristiana. A urmat partea cea mai dificila si anume ce sa aleg: cursuri mai ieftine si fara costurile deplasarii in Bucuresti sau pe cele mai scumpe dar foarte apreciate. Mi-am amintit atunci ce mi-a spus o persoana: cand vrei sa faci ceva ce iti doresti foarte mult, problema banilor sa o pui pe ultimul loc. Ceva din sinele meu imi spunea ca acela era locul potrivit pentru mine.
Am ales astfel Scoala Cristiana iar acum, dupa ce am absolvit-o, ii sunt recunoscatoare si ii multumesc Sinelui meu ca m-a ghidat inr-acolo.
Au fost 6 luni in care am cunoscut oameni valorosi pe care ii caracterizeaza lucrul bine facut, devotamentul, rabdarea, intelegerea, pasiunea pentru ceea ce fac iar toate acestea nu ar fi fost posibile daca nu exista ce este cel mai important: sufletul.
Le multumesc si le sunt recunoscatoare celor sase suflete:
Dr.Cristian Muresan, Adina, Mari, Ionut, Petru, D-na secretara

Sari la bara de unelte