Emma

Cea mai buna decizie de anul trecut, sa ma inscriu la cursurile de la Scoala de Masaj Cristiana. Formatorii foarte bine pregatiti, informatia structurata in asa fel incat mai ai nevoie doar de dorinta de a invata..ceea ce oricum se intampla fara voia ta 😄. Datorita mediului placut si relaxant pur si simplu inveti fara sa te chinui.
Pentru Domnul Doctor numai cuvinte de lauda. Este un om minunat, echipa pe care a ales-o este dupa chipul si asemanarea 😊, iar dedicarea se simte in intregime: de la pregatire, la deschiderea fata de studenti, intelegere, clarificarea notiunilor (unde este cazul), si nu in ultimul rand, caldura sufleteasca, ce se simte peste tot.
Recomand din toata inima, indiferent daca vrei sa inveti masaj pentru a incepe o cariera sau doar pentru tine; aici am avut parte, pe langa informatiile necesare, de un “drum” plin de revelatii si noi viziuni asupra lucrurilor din viata mea. Pe scurt, am crescut alaturi de acesti oameni mai mult si pe mai multe planuri decat ma asteptam.
Blessings!🙏🏼

Sari la bara de unelte