Manuela Avram

Intalnirea mea cu Scoala de masaj Cristiana s-a intamplat intr-un moment al vietii mele cand, dupa o incercare care a privit starea de sanatate, mi-am dat seama ca trebuie sa fac o schimbare.
Asa am ales sa urmez cursurile de masaj la Scoala de masaj Cristiana dorind sa gasesc pacea si linistea intr-un oras si intr-o societate pline de stress.
Am renuntat la un job solicitant, stresant si plin de compromisuri incercand sa aduc ceva nou si provocator, dar care sa imi ofere si posibilitatea de a ma intretine.
La scoala de masaj Cristiana am gasit o noua familie, formata din profesorii care se dedica zi de zi elevilor ajutandu-i sa isi calauzeasca drumul printre provocarile noilor informatii teoretice si teme practice.
Desi inca simt ca totul este o “limba straiana” si complet diferita de tot ce am facut pana acum in viata, incet incet descopar placerile si statisfactiile intelegerii si invatarii acestei limbi a artei masajului.
Desi mai am multe de invatat, pentru ca inca sunt eleva, sunt recunoasctoare fiecarui profesor in parte si din punct de vedere profesional si din cel uman, pentru ca sunt cu sufletul si cu experienta, complet dedicati profesiei de formator, educator si prieten.
Personal intentionez sa profesez ca maseur si sa continui sa invat tot ceea ce ma va ajuta sa devin un bun terapeut maseur. Dorinta mea este de a face bine celor in nevoie, pentru ca si eu am primit acest bine la randul meu si sunt recunoscatoare celor care ma calauzesc spre reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte