Mariana Marc

Ma numar printre cei care au terminat cursurile technician maseur la Centrul de Terapii Cristiana in urma cu un an.
Cunostintele dobandite de-a lungul cursului ne-au permis o intelegere profunda a “masinariei complexa” care se numeste corpul uman, o abordare holistica a tehnicilor si procedurile terapeutice cu scopul ultim de a contribui la ameliorarea si mentinerea starii de sanatate a viitorilor nostri pacienti.
Cursul a fost un prilej de a ne reaminti si ca dincolo de teorie, calitatile morale ale fiecaruia dintre noi sunt fundamentale in a deveni mai buni, mai aplecati catre aceasta profesie. La aceasta scoala, prin exemplul profesorului si mentorului nostru, d-nul Dr. Cristian Muresan, am inteles ca numai prin daruire, devotament, rabdare si intelegere, putem deveni adevarati profesionisti. Sfaturile si incurajarile primite ne-au dat incredere in fortele proprii si putere sa mergem mai departe si atunci cand viata ne incearca.
Sunt incredintata ca performantele colectivului de la Centrul de Terapii Cristiana plaseaza acesta scoala in elita celor mai bune Centre de sanatate din tara si le urez mult success in viitor.
In ceea ce ma priveste, acum imbratisez aceasta profesie cu dragoste si intelegere; ea imi aduce satisfactia de a aduce alinare pacientilor in suferinta si bucuria de a aduce o stare de bine persoanelor care apeleaza la terapia prin masaj si sunt convinsa ca un rol fundamental in evolutia mea l-a avut formarea la Centrul de Terapii Cristiana.

Sari la bara de unelte