Popovici Simona

In momentul in care am ales sa fac o scoala de masaj,nu stiam daca acest lucru mi se va potrivi s-au nu.Am ales sa ma documentez pe internet si am decis inspirata de imaginea curata a site-ului ,Scoala de Masaj Cristiana,unde simplitatea si profesionalismul erau esentiale pt.mine.
Inca de la prima ora a inceperii cursului,am fost impresionata de darnicia,magnetismul,seriozitatea si severitatea dl.dr care a stiut sa impuna o inalta tinuta academica desfasurarii activitatilor teoretice si practice.
Dl.dr are harul de a inspira si insufletii,grupele de cursanti,dezvaluind un univers extrem de complex,acela al corpului uman.Pe masura ce cursurile au progresat,am inceput sa intelegem relatia complexa dintre relaxare ,durere,tensiune,camp energetic,totul ajungand sa se imbine intr-o minunata intelegere a rolului binefacator al acestei fiinte.
In plus am avut sansa sa intalnesc o serie intreaga de colegi,cu care am inceput sa intemeiez relatii adevarate de prietenie,oameni care m-au cucerit pri interesul lor stiintific,disponibilitatea lor de a ajuta pe ceilalti colegi,curiozitatea de a invata lucruri noi,blandetea si generozitatea lor.
Pe scurt am perceput experienta celor trei cursuri pe care le-am urmat,ca pe o calatorie in lumea ideilor si a cunoasterii,alaturi de oameni pe care ii pretuiesc din tot sufletul.

Sari la bara de unelte