Silvia Butunoi

M-am gandit in foarte multe dati sa adaug o parere despre Scoala de masaj Cristiana, despre cei care o reprezinta. E greu sa vorbesti despre oameni care daruiesc in fiecare zi, tot ce e mai bun din ei: cunoastere, intelegere deplina si foarte multa caldura sufleteasca. In fiecare zi asteptam cu nerabdare momentul inceperii cursurilor care mereu erau condimentate cu mici secrete, cu buna dispozitie dar mai ales multe informatii noi.
Erau momente in care, eu si colegii de grupa, ne intrebam cum vom fi dupa terminarea cursurilor – parca viata noastra , din acele luni, se concentrase toata acolo nemaiexistand altceva. Era viata noastra inainte si dupa Scoala de Masaj Cristiana.
Le multumesc din suflet domnului dr. Cristian Muresan, un om de o profunzime si un profesionalism cum rar intalnesti , care are alaturi o echipa de exceptie, cu oameni pregatiti si cu sufletul deschis: Ionut, Mari, Petru si dna Camelia; mi-au deschis o noua pagina in viata mea.
La Scoala Cristiana m-am simtit mereu ca intr-o familie, am fost acceptati si indrumati permanent cu intelegere si afectiune, am inteles ce inseamna „constientizarea”, sa fii prezent .
Vreau sa remarc faptul, ca orice as scrie in aceasta postare, nu voi reusi sa redau in cuvinte ceea ce am primit, din punct de vedere spiritual, de la acesti oameni minunati.
Le multumesc, le sunt recunoscatoare si cu siguranta voi merge si la cursurile de perfectionare.

Sari la bara de unelte