Veronica G.

M-am inscris la acest curs intr-un moment in care eram complet derutata – nici profesional nici personal nu mai stiam incotro s-o apuc. Ei bine, aflandu-ma din nou la “scoala” si “material” fiind pe cat de inedita pe atat de interesanta, am reusit sa ma smulg din starea de tulburare in care ma aflam ai am redevenit eleva silitoare de altadata.
Pe parcursul celor trei module ale cursului am fost impresionata de seriozitatea si minutiozitatea cu care au fost tratate subiectele. Modul in care cunostintele teoretice au fost transpuse in mijloace de aplicare concreta la fiecare sedinta de masaj mi-a dovedit ca am fost in situatia fericita in care am putut sa ma formez rapid si – vreau sa cred – bine. Si aceasta o datorez armonioasei impletiri intre teorie si practica din cadrul scolii.
Dl doctor Cristian Muresan m-a facut sa imi amintesc de vechii si bunii mei profesori. Urmarindu-ne pe fiecare cu deosebita atentie pe tot parcursul formarii noastre, domnia sa ne-a depistat cu sensibilitate si pricepere atat inclinatiile native, cat si anumite carente de plecare si a stiut sa insiste si pe bune si pe rele – cu succes in mai toate cazurile – reusind sa transforme “bunul” in “mai bun” si sa elimine “raul”.
Consider spiritul scolii si al echipei ei de formatori demn de recomandat oricarei persoane interesate sa urmeze acest curs pentru deprinderea procedurilor masajului.
Acum, desi nu am facut din masaj un mijloc de existenta, pot spune cu bucurie si chiar cu mandrie ca am un “hobby” binecuvantat: mainile mele aduc alinare mamei si prietenelor mele ori de cate ori reflexoterapia, masajul de relaxare si chiar cel terapeutic pot interveni pentru a inlatura suferinta. Stiu cum s-o fac, pot s-o fac si mare mi-e satisfactia cand aud suspinul de usurare al “pacientelor” mele.
Si nu uit cui trebuie sa ii multumesc.

Sari la bara de unelte